5 неща, които могат да съсипят връзката ви

2013-04-25 23:33:00
5 неща, които могат да съсипят връзката ви
Снимка: sxc.hu

Едва ли има общовалидни правила, които да важат винаги и във всяка ситуация, що се отнася до връзката ви. Съществуват обаче неща, които в поне 99% от случаите са способни да разрушат романтичните ви взаимоотношения с любимия човек. Вижте кои са те:

 

Флиртувате с други

 

Докато все още сте на етап свалки, можете да си позволите да флиртувате с други, за да го карате да ревнува, но, разбира се, без да прекалявате. След като обаче вече имате връзка с даден човек, трябва изцяло да забравите за невинните флиртове с други мъже.

 

Закачките с други представители на срещуположния пол едва ли ще ви направят по-интересни в очите на вашата половинка, а по-скоро ще ви изиграят лоша шега, която може да ви коства вашата връзка. Спестете си ги.

 

 

Обсебвате го

 

Напълно нормално е да изпитвате необходимостта да прекарвате повече време със своя партньор. Внимавайте обаче да не се превърнете в досадна лепка, от която той просто да не може да си поеме дъх.

 

Не обсебвайте изцяло времето му и уважавайте личното му пространство. Ако съвсем изненадващо се изтърсите на мъжкото му събиране с приятели, бъдете сигурни, че той няма да се задържи с вас за дълго.

 

 

Разпускате се

 

Изобщо не е задължително всеки ден да изглеждате като модел от корицата на лъскаво списание. В началото на връзката ви обаче се постарайте да не се показвате пред приятеля си със сплъстена коса, оръфани нокти и по мръсна пижама.

 

Външният вид далеч не е най-важното и той със сигурност е привлечен не само от красотата и сексапила ви. И все пак, те също са от значение. Не си позволявайте вашият любим често да ви вижда в неугледен вид, тъй като съвсем скоро той може да започне да се оглежда за нещо по-добро. В крайна сметка не се изисква много, за да поддържате прилична външност.

 

 

Държите се дръпнато

 

Със сигурност се чувствате доволни от факта, че сте успели да оплетете в мрежите си обекта на своите чувства. Усилията ви обаче далеч не трябва да свършват дотук. Още по-трудно е да го задържите.

 

Ако твърде скоро започнете да го пренебрегвате, да се държите дръпнато, да не му обръщате достатъчно внимание и да предпочитате компанията на приятелите си пред неговата, можете да сте сигурни, че връзката ви ще приключи в най-кратки срокове.

Снимка: sxc.hu

 

Липсва ви интимност

 

Безспорно в първите месеци на всяка връзка страстта надделява над всички останали чувства и води до незабравими преживявания между чаршафите. Скоро обаче честотата на секс заниманията намалява и това е напълно нормално.

 

Въпреки всичко, не бива да оставяте искрата в спалнята да загасне. Не е нужно да правите секс по два пъти на ден, но се постарайте да не ви липсват моменти на интимна близост, тъй като това ще доведе до разочарование както за самите вас, така и за вашияпартньор. Изходът от подобна връзка е ясен - раздяла.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия